Куди скаржитись, якщо у салоні приміського автобусу дуже брудно і димно?

порушення у приміщенні громадського транспорту

Для того щоб захистити свої права, необхідно довести порушення у приміщенні громадського транспорту, краще всього сфотографувати салон громадського транспорту або зафільмувати на відео смартфону, де буде видно задимленість та забрудненість салону. Також повинно бути видно маршрут данного рейсу, буде доречно заручитися свідченнями інших пасажирів. Якщо ви сплатили за проїзд, перевізник зобов’язаний видати вам квиток, в якому буде вказано підприємство перевізника.

Дієвим способом захисту споживчих прав є написання скарг на підприємство-порушника до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. У скарзі обов’язково повинно бути офіційна назва порушника, суть порушення, дата і час виявлення порушення.

Зразок скарги можна скачати на офіційному сайті Держпродспоживслужби, зокрема подати скаргу з усіма доказами на електронну пошту для скарг, дані електронні документи мають таку ж юридичну силу як і паперові. 

          Адвокати захисту прав споживачів Адвокатського об’єднання «Європейський правозахист» рекомендує не зволікати та скаржитися у відповідні органи якщо ваші права порушені.

Пишіть нам в мессенджер або телефонуйте: +380900909711

http://bb-zahyst.com/

читати більше: Права споживачів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *