Як наші адвокати зможуть вам допомогти?

допомога адвоката по корпоративним спорам

Адвокати Адвокатського об’єднання «Європейський правозахист» нададуть юридичну допомогу повного циклу на етапі створення, ведення бізнесу, реструктуризації, поділу та ліквідації компанії. Важливо на етапі створення бізнесу правильно підібрати організаційно правову форму та форму оподаткування в залежності від виду діяльності.

По завершенні всіх реєстраційних процедур починається життєдіяльність компанії, яка передбачає документальний супровід господарської діяльності, отримання дозволів, укладення договорів, кадрове діловодство.

Як правило, рано чи пізно будь-який бізнес стикається з судовим процесом, як у внутрішніх конфліктах між партнерами, так і з зовнішніми контрагентами, державними органами. Адвокати Адвокатського об’єднання «Європейський правозахист» здійснять повний супровід при взаємодії з правоохоронними, фіскальними органами, в судовому провадженні від першої до вищої інстанції і у виконавчому провадженні.

Ключовою складовою ведення бізнесу є комплаєнс – це комплекс заходів, спрямований на попередження дій, що суперечать закону співробітників компанії і впровадження корпоративної бізнес-етики, заснованої на дотриманні букви закону. Саме ведення комплаєнсу мінімізує прецеденти для перевірок державними органами, претензій з боку контрагентів і третіх осіб.

Адвокати нададуть індивідуальні усні та письмові консультації по кожному питанню, що Вас цікавить.

Пишіть нам в меcсенджер або телефонуйте: +380900909711

http://bb-zahyst.com/

читати більше: Корпоративні права

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *