Види доказів порушень умов перевезення.

докази порушення умов перевезення

Відповідно до ст. 76 Цивільного кодексу України, доказами є будь-які фактичні дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги та заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справ.

Докази повинні відповідати вимогам належності, допустимості, достовірності та достатності.

Для правильної правової оцінки доказів, слід скористатися допомогою адвокатського об’єднання «Європейський правозахист», оскільки від доказів та обставин справи залежить прийняте рішення.

Відповідно до Цивільного процесуального кодексу України, докази поділяється на письмові, речові, електронні, висновки експерта, показання свідків.

Для отримання позитивного рішення на Вашу користь, потрібно вміти правильно застосувати види доказів та пред’явити їх в потрібний момент під час розгляду справи в судовому засіданні. Для цього стануть в нагоді професійні адвокати по перевезенню адвокатського об’єднання «Європейський правозахист».

В процесі розгляду судових справ можна залучати письмові докази (договори з контрагентами, акти пошкодження вантажу, претензії тощо), речові докази (пошкоджений вантаж), електронні докази (фото-, відеофіксації, листування в мережах тощо), висновки експерта щодо оцінки пошкодженого майна, покази свідків.

Фото – та відеофіксація є важливим доказом скоєння правопорушення. Також можна зафіксувати покази свідків на відео. Цінним доказом буде залучення професійного експерта, який дасть кваліфіковану оцінку подіям.

Застосування тих чи інших доказів залежить від предмету спору, обставин справи та доцільності застосування доказів в тому чи іншому випадку.

 

 

 

 

 

Ігор Балик, адвокат

Пишіть нам в мессенджер або телефонуйте: +380900909711

http://bb-zahyst.com/

читати більше: Земельні відносини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *