Як дізнатися, що відносно вас відкрито виконавче провадження?

відкрито виконавче провадження

Перш за все необхідно звернути увагу на те, що у разі надходження громадянину виклику/вимоги від державного або приватного виконавця, це означає те, що стосовно цього громадянина відкрито виконавче провадження.

Державний виконавець (так само приватний виконавець) не пізніше наступного робочого дня з дня надходження виконавчого документа виносить постанову про відкриття виконавчого провадження, яка надсилається до відома боржнику рекомендованим поштовим відправленням.

У постанові про відкриття виконавчого провадження зазначається ідентифікатор для доступу до інформації про виконавче провадження в автоматизованій системі виконавчого провадження.

Одночасно з винесенням постанови про відкриття виконавчого провадження вносяться відповідні відомості до Єдиного реєстру боржників.

Щоб перевірити, чи внесено такі відомості відносно вас, необхідно перейти за посиланням erb.minjust.gov.ua, вказавши своє ПІБ або реєстраційний номер облікової картки платника податків.

Таким чином будь-яка особа може у зручний для неї час перевірити, чи відкрито стосовно неї виконавче провадження, чи ні.

Якщо у Вас виникло питання  чи дійсно відносно Вас відкрито виконавче провадження адвокати адвокатського об’єднання «Європейський правозахист» проконсультують Вас.

 

Володимир Слизченко, адвокат

Пишіть нам в мессенджер або телефонуйте: +380900909711

http://bb-zahyst.com/

читати більше: Примусова реалізація майна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *