Як провести переговори з банком по реструктуризацію заборгованості по кредиту?

реструктуризацію заборгованості по кредиту

реструктуризацію заборгованості по кредиту

Досить часто ми стикаємося з проблемою неможливості погашення кредиту. Актуальною в цьому випадку є реструктуризація боргу.

Для проведення перегорів з банкою потрібні навички комунікації, знання законодавства та психологія. У випадку отримання реструктуризації слід звертатися до професіоналів.

   Спеціалісти адвокатського об’єднання «Європейський правозахист» проведуть переговори та отримають бажаний результат по реструктуризації боргу.

Наші адвокати по кредиту адвокатського об’єднання «Європейський правозахист» допоможуть Вам вибудувати вірну стратегію та план дій в переговорах з банком в питаннях зміни графіка погашення заборгованості, зменшення відсоткової ставки кредиту, оформленні кредитних канікул чи відтермінування оплати основного боргу, часткове списання боргу, часткової конвертації боргу в акції тощо.

До початку проведення переговорів слід підготуватися, написати заяву про реструктуризацію боргу з детальним описом кредитної історії, посилаючись на статті закону, вказавши всі обставини. Днем проведення реструктуризації є день отримання кредитором Вашої заяви. Після подачі заяви, банк протягом 60ти днів проводить необхідні розрахунки після цього направляє Вам результати розгляду Вашої заяви. Також Ви можете звернутися до банку особисто, записавшись на прийом до спеціаліста. Дуже важливо вказати в заяві вагомі аргументи, переконати кредитора піти Вам на поступки. Якщо банк піде Вам назустріч, слід вірно оформити додаткову угоду про умови повернення боргу. У випадку відмови банку реструктуризувати Ваш борг, слід повторно подати заяву, попередньо з’ясувавши причини відмови, підготувавши нові аргументи та підтверджуючу документацію вагомих причин (довідка з місця роботи про заробітну плату, виписки із закладів охорони здоров’я тощо)

Фахівці адвокатського об’єднання «Європейський правозахист» допоможуть Вам в складанні заяви, представленні Ваших інтересів в переговорах з банком, складанні додаткової угоди з вигідними та оптимальними для Вас умовами повернення боргу.

Володимир Слизченко, адвокат

Володимир Слизченко, адвокат

Пишіть нам в мессенджер або телефонуйте: +380900909711

http://bb-zahyst.com/

читати більше: Борги по кредитам

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *